tiistai 1. elokuuta 2023

Viimeinen viestimme (Profetia)

Nyt olemme siirtymässä uuteen aikaan, joka tuo tullessaan muutoksia yhteiskuntaanne. Saatte tietää sodastanne uusia piirteitä, jotka eivät ole hyväksi kenellekään. Saatte tietää luontonne mullistuksista, jotka ovat haitaksi ihmiskunnalle. Saatte tietää myös toivosta, joka ainoa toivo, joka ihmiskunnalla on. 

Ette ymmärrä, että teidän tulee rukoilla Jumalaanne, jolla on valta ja voima auttaa teitä. Ette ymmärrä, että pahuuden voima on vallannut elämäänne. 

Jokainen ihminen on Luojansa luoma eikä pahuuden, joka teistä silti on otteensa saanut. 

Olkaa levolliset, odottakaa, niin näette, mihin Jumalamme kykenee. 

Kaikkiallinen rakkaus on teille parempi kuin kaikkiallinen viha, jossa nyt ryvette korvianne myöten. Tämän kun tiedostatte, niin kauhistukaa, sillä viha tuottaa tuskan ja hävityksen. 

Rakkaudella saavutatte paremman elämän. Rakkaudella voitatte pahuuden. Rakkaudella korjaatte mielenterveytenne ja ystävyyssuhteenne. Sillä onko teillä mitään muuta sellaista, joka rakkauden voittaisi? 

Kääntäkää sydämenne ja tahtonne rakkauteen lähimmäisiänne kohtaan ja rukoilkaa rauhaa omaankin elämäänne, sillä vain rakkaudella saavuttaisitte rauhan. Jos vihaan turvaatte, siihen kuolette. Aamen.