keskiviikko 26. heinäkuuta 2023

Pahuuden henki ja Rakkauden henki - valinta on ihmisen itsensä (Profetia)

Sota on vaarallinen kaikille. Sota tuhoaa ihmissuhteet ja järjestelmät sekä kaiken ihmisille rakkaan. Sota on ihmisten itsensä aiheuttamaa eikä sitä voiteta muutoin kuin rakentamalla rauhaa. 

Mutta oletteko koettaneet rakentaa rauhaa perheessänne, työssänne tai muissa kanssakäymisissänne? Onko kukaan koettanut lopettaa sotaa Ukrainassa? Tuskin, sillä ylläpidätte erilaisia sotia huviksenne ettekä osaa lopettaa tätä huvianne. 

Kun toinen haluaa vihata, ei rauhanrakentajallekaan löydy sijaa. Miksi? Koska olette antautuneet Luciferin vallan alle. Koska pahuuden henki ei luovuta, vaan pitää otteensa ihmisten tahdosta. Koska rakkautta ei vihaajassa ole. 

Sotanne jatkuessa tulette kokemaan seuraavia asioita: 

Menetätte otteenne elämäänne, sillä pakokauhu valtaa mielenne. Panikoiva ihminen on vaaraksi itselleen ja muille. Kiihkoutuneet ihmiset eivät kykene järkevään ajatteluun, siksi väkivallan määrä ja rikokset lisääntyvät. Yhteiskuntanne halvaantuu, järjestelmänne romahtaa, sillä se ei kestä kasvavaa työmäärää eikä kustannuksia. Järjestelmien romahtaminen heikentää elintasoanne, ruuan saantianne ja monia muita teille itsestäänselviä toimintoja. Kaaos valtaa ihmisten elämää, toimeentulo vaikeutuu. Monenlaiset muut epäjärjestyksen ilmiöt lisääntyvät ja vihan määrä voimistuu, omankädenoikeutukset otetaan käyttöön. 

Silti kukaan ei ymmärrä, etteivät sekasorto ja tuho voi jatkua. 

Historianne on täynnä sotia, ettekä silti opi elämään rauhassa keskenänne. 

Olette unohtaneet alkuperänne ja Luojanne, joka teitä kaitsisi, jos antaisitte arvon henkiselle laadullenne, jonka jo syntymässänne olette saaneet. Silti valitsette pahuuden, jota palvotte ja palvelette kaikin tavoin, ettekä ymmärrä: joka pahuudelle antautuu, ei siltä tieltä palaa, sillä se henki tuhoaa elämänne ja itsennekin. 

Jumalan kunnioitusta eli pelkoa teillä ei ole nimeksikään, sillä kauhistus sille, joka Luojansa hylkää, mutta ihanuus sille, joka Jumalan tahtoa noudattaa. 

Ymmärtäkää, että Jumalanne henki on rakkaus, joka Jumalaa kunnioittaviin vuodatetaan. Ilman rakkautta ei ole rauhaakaan. 

Mutta pahuuden henki on viha ja se viha kohdistuu myös itseenne ja tahtoonne, ja sellainen sielu on Jumalalle kuollut. 

Jokainen, joka tekee parannuksen ja kääntyy vihastaan kohti Jumalaa, joka kykenee armonsa oven avaamaan pahoillekin, saa kokea rakkautta ja ihanuutta elämässään eikä enää koskaan antaudu pahuuden rappeuttavalle hengelle. 

Etsikää kokemusta Jumalasta ja rukoilkaa, että ihanuus ja rauha teillekin annetaan. Aamen.