torstai 20. heinäkuuta 2023

Ymmärtäkää edistyksen ja taantumuksen ero (Profetia)

Tämä tiedoksianto on varoitus kansanne nykyiseen syvään jakautumiseen, joka johtaa maanne taantumukseen. Taantumuksella tarkoitamme sitä, että vihaan kyllästetty kansanosa tuhoaa kaiken sen hyvän, mikä rakkaudella on rakennettu. 

Sillä ettekö te suomalaiset ymmärrä, miten sotilaanne rukoilivat keskellä taistelutannerta, että saisivat voimaa sodassa venäläisiä vastaan, ja tämä vain 80 vuotta sitten? Ettekö muista, kuinka nämä sotilaat uhrasivat itsensä teidänkin edestänne? 

Mutta uusi sukupolvi tahtoo vihata kaikkea sellaista, mikä on rakentavaa ja uudistavaa. Vihanne kohteena on myös yrityselämä, jota kuritatte hengiltä veroillanne ja määräyksillänne. Sillä ettekö te tiedä, että rakkaudella rakennetaan ja vihalla tuhotaan. 

Miksi vihaatte niitä, jotka tahtovat rakentaa eikä hävittää? Miksi rakastatte niitä, jotka tahtovat vihallaan repiä yhteiskuntaa ja luoda sotia eivätkä ole halukkaita minkäänlaiseen rakennustyöhön maanne talouden tai turvallisuuden suhteen? 

Ettekö tiedä, että maanne on vaarassa joutua vieraiden valtojen käsiin? Ettekö te suomalaiset ymmärrä, että turvallisuus syntyy yhteistyöstä kansalaistenne välillä mielipiteistänne riippumatta. 

Mikä teitä pitää kiinni tässä hirvittävässä taantumuksen hengessä? Sekö, että halajatte kurjuutta, jossa yritteliäisyyttä tai työtäkään ei enää ole? Vaiko se, että haluatte elää vieläkin kurjempaa elämää pakko-orjuudessa, mihin kansakuntaanne syöstään vieraiden valtojen tahtomana? 

Edistys kasvattaa hyvää, taantumus kurjistaa kaiken. Jos te jo nyt olette saattaneet maanne kurjuuden tielle, eikö se ole silloin taantumuksellisten tahojen aikaan saamaa? 

Ymmärtäkää ero sillä, että kun viljelijä istuttaa viljansa syksyllä ja kerää satoa seuraavana vuonna, on se kansakuntanne ruokkimista ja siksi edistää terveyttänne ja hyvinvointianne. Tämä on edistävää hyvyyttä. 

Samalla tavoin ajatelkaa yrittäjistä, jotka synnyttävät ideoillaan uutta liiketoimintaa, työllistävät ja turvaavat valtionne taloutta ja siten uudistavat elämäänne ja saamaanne hyvää jokaisena päivänä. 

Tätä edistystäkö te pelkäätte, kun yrittäjyyttä tahdotte hävittää, työllisyyttänne tuhota ja verovarojanne hukata? Tyhmiäkö te olette suomalaiset, kun ette omaa hyväänne ymmärrä? 

Jos te tahdotte tietää Jumalanne tahdon tässä asiassa, niin se on: Jättäkää mielipiteenne huoneenne nurkkaan ja alkakaa rakentaa ystävyyttä keskenäänne. Sillä muutoin tuhoatte sekä Suomen että kansakuntanne, joka joutuu suurimpaan ahdinkoon, mistä ette ikinä enää selviä. Aamen.