lauantai 22. heinäkuuta 2023

Hyviä uutisia huonojen aikojen keskelle (Profetia)

Tulette olemaan monien myllerrysten keskellä ja todistamassa maailmanne muuttumista. Osa muutoksista tuntuu vaikeilta ja ikäviltä, mutta on tulossa hyvääkin. 

Teille on tulossa Suuri Parantaja, joka auttaa teitä voittamaan monenlaiset sairaudentilat. Hän tekee teille pelkästään hyvää. Tämä henkilö on Tietäjä, jolla on Jumalamme Kaikkitietävyys ja Viisaus. Hän antaa teillekin tätä tietoa ja viisautta, jotta voitte saavuttaa elämässänne paremman suunnan ja tuloksen. 

Miksi me kerromme teille tästä arvon luodut? Koska te kaikki olette Jumalamme sielujen puutarhasta syntyisin. Koska jokainen ihminen on arvokas sieluna. Koska teidät on tarkoitettu hyvän tekemiseen eikä pahan. 

Maailmanne on pahuutta täynnä, mutta jos osaatte tehdä hyvyyttä itsellenne ja toisillenne, toteutatte omaa ihmisyyttänne tarkoitetulla tavalla. 

Ihmettelettekö, miksi Jumalamme tai taivaallinen väki ei puutu maailmanne pahuuteen? 

Teille on sanottu: Tehkää hyvää eikä pahuutta, mutta silti tahdotte tehdä pahuutta. Eikö tämä kerro teille kaiken siitä, miksi maailmanne on paha? 

Jokaisella ihmisellä on syntymä määrätty ja kuoleman ajankohta, mutta elämänne saatte viettää tahtomallanne tavalla. Onko elämänne Jumalamme tahdon mukaista, niin sen vastauksen te tiedätte itse. 

Elämänne on tarkoitettu hyvän tekemiseen toisillenne, joten olkaa avuksi eikä vihaksi. Miksi te teette niin paljon vihatekoja? Koska tahdotte itsellenne kaikkea turhuutta ettekä malta keskittää mieltänne rakkauden tekoihin ja hyviin asioihin. Mitä nämä hyvät asiat ovat? 

Jumalamme sanoo: Tahtokaa tehdä kyvyillänne sitä työtä ja palvelusta toisille, mihin mielenne into palaa. Tahtokaa tehdä myös rauhan tekoja, jotta teillä itsellännekin olisi hyvä olla. Tahtokaa tehdä mielenne iloiseksi, mikä syttyy kaikesta siitä, mikä on kaunista ja hyvää sekä auttaa muita ihmisiä. Tahtokaa löytää hyvyyden tie, jotta saatte kaikkea hyvää myös itsellenne. 

Sillä ettekö tiedä, että se, joka vihaan takertuu, se siihen kuolee itsekin! Eikä elämä vihassa ole antoisaa ja hedelmällistä, vaan synkkää ja hyödytöntä. 

Te, jotka hyvyyden tahtoon ja tekoihin antaudutte, voitte olla varmoja siitä, että Jumalanne teistä huolehtii ja ilonne on oleva monin verroin suuri. 

Se hyvyys, minkä sydämen rukouksella anotte, sen te myös saatte. Sillä rukous on tie Jumalan sydämeen, joka on teissä sisäisesti. 

Herättäkää itsenne rukoukseen ja kootkaa hyvyyden hedelmiä elämäänne. Sillä hyvyydellä saatte rauhan ja kasvun sekä paremman elämän. Aamen.