perjantai 14. heinäkuuta 2023

Erimielisyydet koituvat maanne tuhoksi (Profetia)

Maanne tila alkaa olla huolestuttava että odotuksemme kaltainen. Sillä kuten ennustettu on, hallituksenne kaatuu, koska vastustavat voimat ovat liian suuret. Tämä ei tiedä Suomelle hyvää.

Seuraava hallitus on vielä heikompi, eikä kestä kuin muutaman viikon. Tämä on seurausta maanne johtohenkilöiden heikkoudesta että osaamattomuudesta. 

Mitä tässä tilanteessa voi tehdä? Ei mitään, sillä mikään järkeväkään vastaus tai toimenpide ei pysäytä tapahtumia, jotka syöksevät maanne tuhon partaalle taloudellisesti ja poliittisesti. 

Mitä tästä maallenne seuraa on se, että yksikään hallituksenne ei tule enää maatanne pelastamaan, vaan se annetaan ulkopuolisten päättäjien haltuun, eikä se tiedä kansallenne hyvää. 

Valitettavasti kansanne kohtalo on siirtymä hitaasti kommunismiin, joka johtuu Venäjän painostuksesta maatanne kohtaan. Eikä painostaja ole Putin, vaan toinen henkilö, jolla on julmemmat aikeet teitäkin kohtaan suomalaiset. 

Mutta ette te tätä etukäteistietoa hyväksy ettekä ota vastaan, sillä vasta vuosien kuluttua ymmärrätte oman typeryytenne, mitä poliittisesti olette saaneet aikaan. 

Itsenäisyytenne jää unholaan ettekä koskaan enää ole kansakunta, vaan osa suurempaa valtiota. Aamen.