maanantai 10. heinäkuuta 2023

Ihmisten ymmärryksestä (Profetia)

Nyt tiedotamme teille seuraavaa totuutta itsestänne te ihmiset: Olette ajautuneet henkiseen tilaan, josta ulospääsy tuntuu mahdottoman vaikealta. Ette halua ymmärtää toisianne ettekä ymmärrä edes itseänne. Mistä on peräisin vihamielisyytenne, kiusaavat tekonne ja toisenne väheksyminen? Itsekkyydestänne.

Ihmiset ovat tottuneet ajattelemaan vain omia halujaan ja tarpeitaan. Ihmiset ovat unohtaneet, mitä on tehdä hyvyyttä toisilleen. Ihmiset ovat sokeutuneet omasta vallastaan, joka on olematon. Ihmiset ovat paaduttaneet sydämensä kaikelta sellaiselta, joka tuottaa hyvää elämäänne. Ihmiset ovat tuhon tiellä, elleivät ymmärrä luopua itsensä edelle laittamisesta. 

Sillä mitä te luulette olevanne ilman Jumalaanne? Jumalanne varassa on henkiriepunne. Jumalanne varassa on elämänne kulku. Jumalanne varassa on onnellisuutenne ja rauhanne. Mutta Jumalanne hyvyyden olette hyljänneet ja ottaneet tilalle tuhoamisen, vihan ja keskinäisen sotimisen. 

Jos olette lukeneet Raamattunne tai osallistuneet mihin tahansa uskonnolliseen keskusteluun tai opetukseen, pitäisi teidän tietää jo senkin vähäisen ymmärryksenne perusteella, että on sekä hyvää että pahaa, joista voitte valita. 

Miksi valitsette pahan ettekä hyvyyttä? Miksi julistatte vihreitä aatteitanne tai ihmisyyttä kunnioittavia arvojanne, joissa teillä ei ole minkäänlaisia hyviä tekoja esitettäväksenne? Oletteko kääntäneet katsettanne itseenne ja julistuksiinne, joilla ei ole hyvyyttä tuottavaa tulosta? 

Ihmiset, ette enää erota sellaisia, jotka ovat luonteeltaan hyviä, saavat aikaan hyviä tekoja ja tuloksia taikka ovat kauttaaltaan sen kaltaisia kuin Neitsyt Maria tai apostolit aikoinaan. Heitäkin keskuudessanne on yltä kyllin. Miksi ette kuuntele heitä, joilla olisi hyvää annettavaksi ja viisautta ammennettavaksi?

Mielenterveytenne on heikoilla, koska teillä ei ole uskoa, saati toivoakaan paremmasta elämästä, jossa rauha ja onnellisuus ovat. Sillä niitähän te halajatte. 

Mielenne on rikki, koska uskotte vääriin asioihin, toivotte vääriä asioita itsellenne ja etsitte toivoa turhuuksista. 

Ihmiset, ymmärtäkää, että kaikki usko, kaikki toivo ja kaikki rakkaus on peräisin Jumalasta, jonka olette tietämättömyyttänne kieltäneet. 

Tämä ihminen, jonka kautta tämänkin tiedon annamme, pitäytyy meissä ja siksi annamme hänen välityksellään tiedotteita, jotta tekin, jotka olette Jumalamme luomia, pääsisitte elämässänne siihen rauhaan, iloon ja rakkauteen, joka jokaiselle annetaan Jumalamme hyväksymisestä, anovasta rukouksesta ja hyvyyden tekoihin ryhtymisestä. 

Sillä jokainen, jonka sydän kylpee Totuudessa ja joka hyvyyttä toisille tekee, on saava Jumalamme armon. 

Ymmärtäkää, että Jumalamme Kristus on teissä sisäisesti, elävänä persoonana, teitä kuulevana ja ymmärtävänä lohtuna, sisäisenä Valona ja Äänenä, jonka voitte tunnistaa ihanuutena itsessänne. Aamen.