keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

Varoituksen sana (Profetia)

Mikään ei ole ikävämpää maailmassa kuin sotiminen. Mielipide-erot ihmisillä ovat syynä erilaisiin kielteisiin kehityksiin, sillä ihmiset eivät enää kunnioita toisiaan. Tämä johtaa mielivaltaan, joka sekin tulee nyt lisääntymään. Miksi sallitte tämän ihmiset? 

Eikö maailmassanne ole sodittu jo liiaksi? Silti osallistutte sanallisiin kärhämiin, eikä eduskuntanne ole esimerkiksi kenellekään. Syljette omalle demokratiallenne ja painatte alas ihmisoikeudet perustuslakianne myöten. 

Tämä ei ole syytöstä yhtäkään puoluetta kohtaan, vaan syytöstä kaikkia puolueitanne kohtaan, sillä olette kuin järjetön lapsilauma, jolla on halua riidellä mitättömistä asioista. Miksi? Koska valta kiehtoo liiaksi.

Huomaatteko, ettei teillä ihmisillä ole rakkautta lainkaan jäljellä toisianne kohtaan, vaan pelkkää vihaa ja sotaa, joka johtaa omankin kanssanne tuhoon tuota pikaa. Ettekö usko? Katsokaa naapurinne toimia, niin näette omakin kohtalonne, suomalaiset. 

Voitteko välttyä tuolta kohtaloltanne? Sehän teistä itsestänne kiinni, antaudutteko vihallenne vai taisteletteko sitä vastaan. 

Sillä keskinäisellä rakkaudellanne suojelette toisianne ja maatanne, mutta vihanpidolla joudutte orjuuteen. Aamen.