sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Tulevista ajoista seuraavaa (Profetia)

Miksi maailma on nyt niin levoton, johtuu seuraavista asioista: Ihmiset ovat peloissaan ja jopa toivottomia, sillä hintojen ja korkojen nousu ahdistavat kaikkia. Toinen syy on Venäjän käymä sota Ukrainassa, joka sekin saa uusia piirteitä hetkisen kuluttua, eivätkä ne piirteet ole ilahduttavia. Kolmas syy on henkinen rappio, jossa kansat parhaillaan elävät. 

Eivät ihmiset halua kiusaamista tai petoksellisuutta itselleen. Eivät ihmiset halua murhia tai väkivaltaa. Eivätkä he halua nimittelyä, kiusaamista, vääryyksiä tai muutakaan epärehellistä elämäänsä. Tietäkää tekin suomalaiset: haluatte rauhaa enemmän kuin mitään muuta. Miksi sitten soditte sanoilla keskenänne? Koska olette tyhmyytenne vallassa. 

Pääsettekö tästä ahdasmielisyydestänne eroon vai hautaudutteko hölmöyteenne? Sen päätätte itse, mutta viisastukaa ennen kuin se vie teidät perikatoon kuten taloutenne, jonka olette itse saattaneet tuhon tielle. 

Ette ole osanneet varautua tuleviin aikoihin taloudellisella tavalla, vaan olette rakentaneet talouden, joka tuhlaa vaivoin hankittua varallisuutta. Te elätte yltäkylläisyyttä, joka loppuu siksi, että puolustuksenne ja terveydenhuoltonne tulee nielemään suuremman osan kansantaloudestanne.

Ihmiset, ryhtykää nyt työhön, hankkikaa tulonne itse, sillä tukielämänne loppuu sekin, koska ilmaista elämää ei enää ole.

Hyvinvointinne on päättyvä itkuun ja hammastenkiristykseen, vaikka ette sitä vielä usko. Suomenne on näivettymässä, mutta ahkeruudella saatte edes hieman paremman elämän.

Älkääkä hyljätkö todellisesti vaivaisia tai köyhiä, vaan heitäkin auttakaa kykyjenne mukaan. Aamen