torstai 4. huhtikuuta 2019

Ihmisen tarkoitus on tässä (Profetiasanelu)

Totuus on, että valtaosa ihmisistä uskoo lottovoittoon ja uskoo, että silloin elämä olisi helpompaa, sillä arjen taakat poistuisivat eikä tarvitsisi enää raataa. Tämäkö on ihmiselämän suurin onni ja tarkoitus?

Tämä on profetiatietoa ihmisen tarkoituksesta:

1. Ihminen ei voi muuttua, jos pitää sitkeästi kiinni ajatuksistaan. Sellainen ihminen on joustamaton. Tällaisen ihmisen elämä on ankaraa alituista taistelua muiden mielipiteitä vastaan.


2. Vankkaa uskoa ei ole se, mihin Jumalanne tuntemisella pyritään, vaan vain vankka lähimmäisenrakkaus on sellaista uskoa, mihin ihminen on luotu.


3. Kielteisellä ihmisellä ei ole rakkautta - ei itseen tai lähimmäiseenkään.


4. Kärsimättömyys on kielteisyyttä, mikä horjuttaa uskoa ja estää rakastamasta sekä lähimmäistä että Jumalaa.


5. Kirkot ja seurakunnat julistavat uskoaan siihen ja tähän, mutta eivät julista sitä, mitä eniten rakastavat ja miten he tuota rakkauttaan toteuttavat.


6. Minä teidän Jumalanne olen puhunut profeetoilleni aina kulloisessakin ajassa, mikäli vain otollisia ihmisiä on löytynyt. Mutta näitä ihmisiä on ollut liian vähän.


7. Raamattu on profeetoilleni puhuttua tietoa Aatamin ja Eevan ajoista alkaen Jeesukseen ja Johanneksen Ilmestykseen saakka, mikä on tuhansia vuosia. Myös viimeisen 2000 vuoden aikana Minä teidän Jumalanne olen puhunut profeetoilleni. Miksi ette näitä profeettoja tunne ettekä ota vastaan tietoani? Koska ihmisten ajattelu on ahdasta ja tuomitsevaa.


8. Kaikki ihmiset kykenevät vankkaan uskoon, mutta eivät kykene vankkaan lähimmäisenrakkauteen, mikä on Minun ehtoni ihmisille, jotka Minulta armoa itselleen anovat.


9. Te ihmiset, ette siedä toisianne, mielipiteitä vieraita, sillä totuus on, ettette siedä itseänne. Siksi ette siedä puolisoanne, työtänne, perhettänne, elämäänne, mihinkään ette ole tyytyväisiä, vaikka kaikista teistä Minä pidän huolta ja annan päivittäisen leipänne. Mitä te ihmiset vielä haluatte?


10. Te haluatte valtaa, kunniaa, rahaa, laiskottelua ja mukavuutta, vaikka toisianne teidän pitäisi auttaa, helpottaa toistenne oloa. Siksi osaatte asioita ja opiskelette, mitä itse haluatte. Miksi ette halua auttaa toisianne? Siksi, ettette rakasta muita kuin itseänne.


11. Muistakaa, että helppo elämä tuottaa kärsimystä, mutta kärsivällinen elämä tuottaa helpotusta. Koska ette halua nähdä vaivaa toistenne hyväksi, saatte itsekin kärsiä.


12. Se, mitä ymmärrätte toivolla tarkoittaa, että himoitsette ylellistä elämää vailla huolia. Mutta sellaista elämää ei ole kenelläkään, sillä lottovoitto ei tuo helpotusta vaan vaikeuksia ja lisää kärsimystä.


13. Toivo on sitä, että toivotte toisillenne hyvää ja rukoilette heidän puolestaan. Toivokaa toisillenne helpotusta kärsimyksiin ja antakaa toivoa toivottomalle. Se on lohtua ja näkemystä ilosta, sillä ilo on Minun teidän Jumalanne lahjaa toiveikkaalle sekä lempeälle ja rakastavalle henkilölle.


14. Olkaa lujat rakkaudessa toisiinne, niin Minä lujitan rakkauttani teihin. Aamen.

(C) Copyright 2019 Tuula L.    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti